Om Bøjsø


Om Bøjsø

I 1972 startede Bøje Sørensen et lille Tømrer & Snedkerfirma på fødegården i Jylland. Bøje Sørensen fandt snart ud af, at der var et stort behov for vinduer & døre i specialmål. Firmaet udviklede sig hurtigt til et snedkeri med speciale i produktion af kvalitetsprodukter efter mål og datidens efterspørgsel. I dag råder Bøjsø døre & vinduer a/s over en fleksibel og effektiv produktion, som beskæftiger ca. 40 ansatte. Bøjsø har i gennem flere år indarbejdet et generationsskifte, hvor nu 2. generation bl.a. videreføres af sønnen Lasse Sørensen.

Værdier & idégrundlag

Vores værdier bygger på en loyal og fleksibel tilgang til vores kunder og samarbejdspartnere. Vi vil gerne sikre at historiske ejendomme og stilfulde bygninger bevares med en unik kvalitet, holdbarhed og æstetik som ligger på niveau med det allerbedste fra gamle dage, samtidig med at vi vil sikre en langsigtet løsning, der både servicerer projektet og kunden på den korte og helt lange økonomiske horisont. Vores service og produktsortiment bygger på kvalitet og grundighed fra den første kontakt til det færdigleverede produkt. Salg og afsætning ligger både fysisk og funktionsmæssigt meget tæt på vores danske og bæredygtige produktion, hvor grundighed og unik kvalitet er omdrejningspunktet i alle led og processer. Fra de helt små til de meget store projekter, vil vi være en tæt og fleksibel sparringspartner.

Koblede vinduer

Bøjsø har specialiseret sig i koblede vinduer med tynde ægte sprosser – en energimæssig og arkitektonisk rigtig løsning til de ældre huse og et 100 % dansk produkt. Løbende udvikling og lang erfaring har medvirket til, at Bøjsø er den førende producent indenfor kvalitetsvinduer og døre. Det er fortsat Bøjsøs vision at levere produkter udført med kompromisløs kvalitet og med en finish, der både matcher smukke bevaringsværdige bygninger samt arkitektonisk detaljerede projekter med præg af gennemtænksomhed.

Rådgivning og professionelt samarbejde

Hos os finder du altid professionel rådgivning og sparring. Vore erfarne faguddannede konsulenter står altid klar til at yde vore kunder en professionel betjening – også ved de mere vanskelige opgaver, hvor vi gerne fordyber os og udarbejder tegninger m.v. – dette både på byggepladsen og fra kontoret i Jylland. Bøjsø er generelt kendt for at yde en høj service, og er gerne behjælpelige med at finde frem til de rigtige løsninger, oftest i samarbejde med arkitekter og håndværkere. ”Det er vigtigt for os, at det færdige resultat altid er både arkitektonisk og håndværksmæssigt korrekt udført”, udtaler direktør Lasse Sørensen.