Garanti & Tryghed


En fremtidssikret investering

Køber du et produkt fra Bøjsø, får du sikkerhed og garantiforhold, som sætter en tyk streg under vores kvalitet og din sikkerhed for en økonomisk og fremtidssikret investering. Du skal blot følge vores normale vedligeholdelsesvejledning og de øvrige betingelser, som fremgår af vores garantierklæring.

20 års garanti mod rådskader i sibirisk lærketræ. Gælder udelukkende produkter, der er bestilt og leveret med Sibirisk lærketræ udvendigt. Gælder nye produkter, der er bestilt fra og med d. 1. december 2014.

10 års garanti på holdbarhed og funktion af øvrige træsorter, kit og konstruktion. I henhold til brancheforeningen VinduesIndustrien, samt i henhold til vores garantierklæring og præcisering af garantiforhold, ydes der 5 års garanti på beslag, ruder og overfladebehandling. Gælder nye produkter, der er bestilt fra og med d. 1. april 2015.

GÅ TIL VEDLIGEHOLDELSESVEJLEDNING ⟩

GÅ TIL GARANTIERKLÆRING ⟩

caret-down caret-up caret-left caret-right

EKSTERN KVALITETSKONTROL FRA DVC/VSO

Bøjsøs produkter er underlagt vor egen interne strenge kvalitetskontrol. Derudover bliver vi kontrolleret 2 gange årligt af DVCs kvalitetskontrollører, som bl.a. nøje kontrollerer om VSO’s tekniske bestemmelser overholdes. Her kontrolleres konstruktionsdetaljer, kernetræsandel, malings-lagtykkelse og kvalitetsnormen generelt. Det skal bemærkes, at kernetræs-kontrollen udføres ud fra Bøjsøs egne krav til 95-100 % kernetræ i udvendige træflader, hvor DVC’s standard krav er på 60 % kernetræ.

 

referencer_vi

LÆS MERE PÅ VINDUES INDUSTRIENS HJEMMESIDE ⟩

Tryghedsgaranti fra Byg Garanti og DVC

Bøjsø er desuden medlem af BYG, Byggeriets Arbejdsgiver. Herigennem er den enkelte forbruger sikret en eventuel reklamationsudbedring på op til 100.000,- pr. byggesag i op til 5 år. Denne garanti gælder også, hvis producenten ikke længere eksisterer på reklamationstidspunktet. Det er byggeriets ankenævn, som i givet fald vil foretage en uvildig og professionel vurdering. Disse garantiordninger, sammenholdt med at Bøjsø konstant har produktudviklet i over 40 år, giver vore kunder den bedste tryghed.

 

referencer_bg

LÆS MERE OM BYG GARANTI ⟩

5 ÅRS GARANTI PÅ GLAS OG TERMORUDER

Bøjsø får kun leveret glas fra producenter, der er tilsluttet GS, Glasindustriens sammenslutning, som er underlagt DS 1094.0 med krav til bl.a. renhed, lufttæthed, dugpunkt og ældningsmodstand. Der er 5 års garanti på glas og termoruder, som er beskrevet nærmere i vores garantierklæring.

referencer_gi

LÆS MERE PÅ GLASINDUSTRIENS HJEMMESIDE ⟩

LÆS MERE OM GARANTIERKLÆRING ⟩

VORES NUVÆRENDE SOLIDITETS KREDITRATING

Bøjsø døre & vinduer A/S har ratingen AAA i kreditvurderingssystemet hos Soliditet. AAA svarer til ”højeste kreditværdighed” og tildeles virksomheder med særdeles god evne til at imødekomme
aktuelle betalingsforpligtelser.

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

GÅ TIL SOLIDITETS HJEMMESIDE ⟩