Tilbud til private


Få en idé om, hvad det koster at få Bøjsø kvalitet til dit hus

Lad os sige det med det samme. Selv om vi gerne vil, så kan vi ikke give dig en fast pris lige nu og her på hjemmesiden. Prisen afhænger af mange ting og Bøjsø vinduer og døre er ikke standardvarer, men i høj grad håndlavet kvalitet, som vi udfører efter dine ønsker.
På den anden side, kan vi selvfølgelig godt forstå, at du gerne vil vide noget om, hvad nye kvalitetsvinduer og døre kan koste.

Fortæl os lidt om dit projekt, så ringer vi dig op, og hjælper dig på vej til et uforpligtende tilbud.

Du kan også anvende vores tilbudsmodul for en mere specifik forespørgsel.

Lidt om dig

Vælg Bøjsø, hvis kvalitet er vigtigt for dig!

Bøjsø vinduer og døre er noget af bedste du kan give dit hus. Vi bruger kun bæredygtig sibirisk lærketræ med en kerneandel på 100% på alle udvendige døre og vinduer. Træet er skåret af 200-300 år gamle stammer. Vi anvender kun træ fra rodstokken og ca. 4-6 meter op, og får på den måde næsten knastfrit træ, som er særdeles formstabilt og med en unik tung densitet og holdbarhed. Derfor giver vi dig også 20 års garanti mod råd.

Alle vinduer og døre bliver lavet på mål efter gamle håndværksmæssige traditioner. Det er din sikkerhed for en høj kvalitet, som du ikke finder i masseproducerede vinduer og døre.

Vi vil med glæde inspirere dig og rådgive dig om de forskellige muligheder til lige netop dit hus. Du kan også se billeder af, hvordan resultatet er blevet hos andre tilfredse kunder.

Du er altid velkommen til at kontakte os. Send en mail til post@boejsoe.dk eller ring på 75 33 33 44.